WhatsApp

+31658803739

Afspraak mogelijkheden

Ma t/m zon. op afspraak

Mijn naam is Idsert van Elburg, woon in Assendelft. Heb in de jaren negentig in Alkmaar een winkel/teamroom gerund in thee en Engelse delicatessen. Dit heb ik ruim 8 jaar lang gedaan. Vanaf 2001 heb ik werkzaamheden verricht als manager in diverse bedrijven.

Maar op een gegeven moment ga je nadenken wat je nog meer wil gaan doen in je leven. Zeker als je zelf veel last hebt van rug klachten en je merkt dat massages helpt voor ontspanning.

Onze dochter ging een opleiding volgen als allround schoonheidsspecialiste. Tijdens haar opleiding leerde ze ook een aantal massage technieken die wij thuis als proefmodellen mochten ondergaan. Door haar te adviseren en tips te geven hoe ze bepaalde handgrepen moest doen raakte ik er meer bij betrokken.

We zijn dan ook samen een cursus voetreflex massage gaan volgen, en dan raak je besmet dit massage virus is het gekomen. In 2018 ben ik gestart met de opleiding klassieke massage en sportmassage, tijdens de opleiding leerde je diverse technieken. Na het behalen van het diploma en licentie voor sportmasseur/verzorger ben ik verder gegaan met specialisatie van o.a. stoelmassage, kinesio /medical taping, en wellness massage therapeut.

Eind 2019 heb ik een opleiding triggerpoint gedaan en met goed gevolg afgerond.

En waarom ambulante massage aan huis. We hebben allemaal een druk bestaan en ik dacht waarom niet de drempel verlagen voor u. Ik ben ervan overtuigt dat u nu eerder de stap zal nemen voor een massage dan dat u bij een salon of praktijk binnen zou stappen. U zit en blijft in uw eigen vertrouwde omgeving.

[instagram-feed]
Geverifieerd door MonsterInsights